Minibüs Şoförü Kiralama

Minibüs Şoförü Kiralama Hizmetleri Profesyonel Sürücü Temini Şehir İçi Ve Dışı Özel Makam Şoförü Servisi

sofor-hizmetleri

Minibüs Şoförü Kiralama

Minibüs şoförü kiralama part-time şoför kiralama!!! Canınızı ve aracınızı tehlikeye atmadan kendi aracınızla ulaşmak istediğiniz her yere güvenli yolculuğun en iyi yolu Şoför Kiralama

İster şehir içi ister şehir dış şoförlerimiz gitmek istediğiniz her yere sizi güvenli bir şekilde ulaştırır. Sektördeki 4. yılımızda artık ülkemizin bir çok şehrinde hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin duyduğu bu haklı güvenle kendini devamlı geliştiren Şoför Kiralama olarak size en istikrarlı şoför kiralama hizmetini sunmaktan gurur duyar.

minibus-soforu-kiralamaBizim işimiz bir telefonla başlayıp dostluğa kadar giden bir süreçtir . Normalde başlangıçta sadece alkol aldığı için bizi tercih eden müşterimiz aldığı hizmetten sonra bizi farklı işleri için tercih etmeye başlıyor . Örnekleyecek olursak özellikle yoğun bir iş yaşamı olan müşterilerimiz ailesinin işlerini gelecek yada gidecek misafirlerini (havaalanından yolcu karşılama vs.) araçlarının servis bakım yıkatma gibi zaman ayıramadıkları bir çok konuda bizimle çalışmayı tercih etmektedir

Şoför Kiralayın hem daha hesaplı hem daha modern hem daha cazip bir fikir her zaman değilde zaman zaman ihtiyacınız oluyorsa bizi arayın !!!

sofor-kiralama-hizmetiSize özel çözümler için bizi arayın özel şoförlerimiz her marka ve modelde araç kullanan eğitimli özel şoförlerdir kurallara uyma, trafik üslubu ağır yol şartları karlı yollar, yağmurlu günler sisli havalar kendinize güvenemediğiniz zamanlarda bizi arayarak ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız. İster otomobil ister minibüs ister otobüs şoförüne veya tır şoförüne ihtiyacınız olsun sorunlarınıza bizimle çözüm bulabileceksiniz. Ülkemizin bir çok şehrinde yaygın ekiplerimiz ile size istediğiniz hizmeti en kaliteli ve hesaplı şeklide sunabilecek donanıma sahip olan firmamız istek halinde koruma şoförüde görevlendirebilmektedir.

vipkorumaVip Koruma Hizmetleri Bir Çok Şehirde Emrinizde

Firmamız 2012 yılından itibaren profesyonel amlamda sunduğu Şoför Kiralama hizmetini aradan geçen yıllar boyunca tecrübe birikimlerini kazanç hanesine katarak gerek kalite, gerek istikrar ve gerekse sizlere uygun fiyat politikası ile iyi yönde bir kazanım elde etmiş ve sizlere çok daha uzun yıllar hizmet etmeyi arzulamaktadır.

En kaliteli ve hesaplı Şoför Kiralama Hizmeti 7/24 Emrinizde

 images-animated-gif-blogspot-comBiz zaman zaman yada boş kaldığımızda değil !!! Daima bu sektördeyiz sorunlarınında çözümlerininde bilincindeyiz. Şoförlük hassas bir iştir ve masa başında çözümlenemez biz Şoför Kiralama olarak daima bunun bilincindeyiz şu anda ülkemizin bir çok noktasında bu hizmeti sunarken ekibimizi akrabalarımıza hısım ve dostumuza göre değil hakkı ile yapan son çaresi bu iş olan değil sevdiği mesleği bu olan personelimizle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Günün Her Saatinde Tatil yada Mesai Gününde Bir Şoföre İhtiyaç Duyduğunuzda Bize Ulaşın Hizmet Bizim İşimiz

globeÜlkemizin ilk şoför kiralama hizmetini sunan Acil Vale geçen zaman içinde hizmetlerine yeni hizmetler katmıştır söz konusu sektörle ilğili olarak şoförlü oto kiralama airport transferhizmetleri oto kiralama hizmetlerinde söz sahibi hale gelmiştir ana uğraş alanı olan valehizmetinde gün geçtikçe saygın bir yer kazanmış ve bu hizmetleri ülke geneline yayarken  yine ana uğraş alanlarından motorlu vale sektöründede liderliği elinde tutmaktadır ve buna ilaveten saygın kimliği ile motorlu kurye sektörünede el atmış en ücra yerlere günü birlik gönderilerinizi ulaştırmanıza katkı sağlamıştır. Gelecekte Turizm ve Taşımacılık sektöründeki ağırlığını dahada derinleştirme gayreti içinde olan firmamız bu alanda yeni web siteleri ile daha fazla kitleye ulaşabilmek için gayret göstermektedir. 

 acil-soforYeni trafik yasasına göre alkollü araç kullananlara  6 ay süreyle ehliyetlerine el konulduğu ve rehabiltasyon kurslarına devam etmek şartı ile minimum 600 TL. trafik cezasının düzenlenebildiği karayollarında, müşterisini uygun bir tarife ile taşıyacaktır.

 Özellikle istatistikler göstermektedir ki ölümle sonuçlanan trafik kazalarının %90’ı alkollü araç kullanmak sebebiyledir. Projemiz bu anlamda hayat riskini teminat altına alır.

 BUGÜN ALKOL ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ARABAMLA ÇIKTIM DERDİNE SON 

PET HİZMETİ (EVCİL HAYVANLARINIZIN VETERİNERE GÖTÜRÜLMESİ VS.)

pet-bakim-hizmetiDiğer hizmetlerimiz arasında aracınızın servise götürülmesi gereken tamir ve onarım hizmetlerinin yaptırılması ve işi bittiğinde yıkanmış ve tertemiz bir şekilde size geri getirilmesi isteğiniz halinde evcil hayvanlarınızın veterinere götürülmesi ve gereken muayene ve tetkiklerden sonra geri getirilip size teslim edilmesi.

Şoför Kiralama‘dan şoför kiralama veya vale kiralama hizmeti almaya karar veren müşterimiz daima memnun kalmıştır. Benzer firmalardan farklı olarak biz 2 kişilik büyük motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onları araçlarına konan motorun benzin kokusundanda korumuş oluyoruz, aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 günü 24 saat hizmet verir.
sofor-kiralama-hizmetleri

13 thoughts on “Minibüs Şoförü Kiralama

  1. Geri bildirim: Moto Vale | Moto Vale Hizmetleri

  2. Geri bildirim: Moto Vale Türk | Moto Vale Hizmetleri

  3. Geri bildirim: Moto Vale İstanbul | Moto Vale Hizmetleri

  4. Geri bildirim: Moto Vale Ankara | Moto Vale Hizmetleri

  5. Geri bildirim: Moto Vale Antalya | Moto Vale Hizmetleri

  6. Geri bildirim: Moto Vale Aydın | Moto Vale Hizmetleri

  7. Geri bildirim: Moto Vale Balıkesir | Moto Vale Hizmetleri

  8. Geri bildirim: Moto Vale Bodrum | Moto Vale Hizmetleri

  9. Geri bildirim: Moto Vale Bursa | Moto Vale Hizmetleri

  10. Geri bildirim: Moto Vale İzmir | Moto Vale Hizmetleri

  11. Geri bildirim: Moto Vale Hizmeti | Moto Vale Hizmetleri

  12. Geri bildirim: Vale Motosikletli | Moto Vale Hizmetleri

  13. Geri bildirim: Moto Vale Hizmeti | Moto Vale

Yorum bırakın